of 59250 LinkedIn

Grip op resultaten in het sociaal domein

Grip op resultaten in het sociaal domein. Hoe effectief is het sociaal beleid in uw gemeente? Welke resultaten heeft u bereikt, en waren dat ook de resultaten die u voor ogen stonden?
Reageer

Op donderdag 9 november is Hot ITem als spreker aanwezig op het congres ‘Grip op resultaten in het sociaal domein’, georganiseerd door Binnenlands Bestuur.

Hoe effectief is het sociaal beleid in uw gemeente? Welke resultaten heeft u bereikt, en waren dat ook de resultaten die u voor ogen stonden? Geeft het Rijk u voldoende (financiële) speelruimte om het sociaal domein in uw gemeente naar eigen inzicht in te richten? Op die vragen zult u op dit congres een antwoord vinden.


Sturen op kwaliteit

De transitie van productieverantwoording naar prestatiesturing in het sociaal domein is in volle gang. Hoe meten we de kwaliteit hiervan en hoe bepalen we deze? In de praktijk ontbreekt vaak kennis en ervaring. Het opstellen van de juiste registraties en (K)PI’s is een vak apart. Cruciaal is de ketenalignment tussen visie, doelstellingen, KPI’s, ICT en medewerkers. Een in de praktijk bewezen aanpak om kwaliteit meetbaar te maken, kent een aantal stappen.

 

Rogier Boomsluiter zal namens Hot ITem een workshop verzorgen waarin hij ingaat op de uitvoer van deze stappen, geïllustreerd aan de hand van een aantal aansprekende praktijkvoorbeelden.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingHot ITem B.V.

Danzigerkade 19

1013 AP Amsterdam

020-5810200

www.hotitem.nl

info@hotitem.nl


Meer nieuws

Aankomende events

Hot ITem organiseert geregeld evenementen waarin verschillende thema’s rondom Performance Improvement centraal staan.