of 59329 LinkedIn

Verbeter met slimme software op smartphone het rijgedrag van jongeren

CGI Reageer

Autoverzekeringen voor jongeren worden economisch onhoudbaar. Bestuurders tot 24 jaar betalen inmiddels 53% meer premie dan twee jaar geleden, zo blijkt uit onderzoekscijfers van Independer. Tegelijkertijd blijven verzekeraars verlies lijden op deze jongerenpolissen. Zowel de politiek, DNB als de Bond van Verzekeraars maken zich zorgen.

Premies verder laten stijgen, is geen optie. Daarmee wordt autorijden iets voor de rijke elite. Jongeren belonen voor beter rijgedrag is wel een oplossing. Daar heeft immers iedereen baat bij. Technologie kan daarbij helpen. Echter, het installeren van een kastje in de auto om het rijgedrag te monitoren is gedoemd te mislukken. Dat is duur en stuit op te veel privacybezwaren.

 

Download PDF

 

Bron: FD

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers