of 58952 LinkedIn

Sjaak Laan

Director Consulting Expert Cloud & Infrastructure

 

Lees meer

  • De cloud is net zo onveilig als de inrichting ervan

    Reageer

    De laatste tijd lezen we in het nieuws met enige regelmaat berichten over hackers die data weten te stelen uit publieke cloudomgevingen, zoals bijvoorbeeld een recente hack bij Amazon Web Services (AWS). De oorzaak hiervan ligt vaak in de manier hoe klanten hun security hebben ingericht in de cloud, en niet aan de beveiliging van de publieke cloud zelf. Want het echte beveiligingsprobleem zit vooral in hoe klanten hun IT-omgevingen in de publieke cloud hebben ingericht en hoe ze deze op orde houden. Een geautomatiseerde inrichting van cloudomgevingen is van het grootste belang om veiligheidsissues te voorkomen. In deze blog laat ik u zien wat cloudleveranciers doen aan security, wat er van de klanten wordt verwacht en waar het vaak mis gaat.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers