of 59345 LinkedIn

Serious gaming ook ontdekt door de overheid

Serious gaming. Speels én serieus werken aan duurzaam resultaat. Inmiddels hebben ook overheden ontdekt dat met gamingelementen grote effecten te bereiken zijn in de zin van kennisvermeerdering en gedragsverandering
CGI Reageer

Speels én serieus werken aan duurzaam resultaat.

Een van dé bijzondere verschijnselen van deze digitale tijd is het doordringen van consumententechnologie tot de zakelijke wereld. Een goed voorbeeld is serious gaming. 

Dankzij een unieke optelsom van kennis, kunde en ervaring weet CGI hiermee voor klanten zeer positieve resultaten te behalen. Leek het spelen van (online) games voorbehouden aan het privédomein, inmiddels hebben overheden en bedrijfsleven ontdekt dat met gamingelementen grote effecten te bereiken zijn in de zin van kennisvermeerdering en gedragsverandering. Zo kan een zorgverzekeraar een game inzetten om klanten tot gezonder gedrag te bewegen, waardoor de zorgkosten omlaag gaan en er maatschappelijke winst geboekt wordt. Een transportondernemer kan het rijgedrag van chauffeurs positief beïnvloeden en daarmee tijd- en kostenefficiënter opereren. En een productie-ondernemer kan zorgen dat dure productiemiddelen beter gebruikt worden en daardoor een hogere opbrengst en langere levenscyclus krijgen.


Download en lees hier de volledige brochure rondom Serious Gaming

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers