of 58952 LinkedIn

Ron de Mos

 

Senior Vice President & General Manager The Netherlands

Ron de Mos is in september 2015 benoemd tot Senior Vice President & General Manager The Netherlands.

Tot aan zijn benoeming werkte Ron als leider van CGI’s wereldwijde Shell Business Unit, waar hij met veel succes heeft gewerkt aan het structureren en het optimaliseren van CGI’s dienstverlening voor Shell. Van 2012 tot 2014 was hij actief als CEO van CGI Nederland. Eerder werkte hij als Directeur Zakelijke Markt en later als Chief Client Officer voor KPN. Ook heeft hij senior managementposities vervuld bij IBM, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor Strategic Sourcing en Technology Services.

Ron studeerde aan de HEAO in Den Haag.

 • Achter de voordeur kijken: Big data?

  Reageer

  Laten we vooral ook op de positieve kanten focussen!

  “Als Victoria Vesta-adviseur kom ik graag bij de mensen thuis.” Kent u hem nog, die commercial? Hij schoot me deze week ineens te binnen toen er vraagtekens geplaatst werden bij het gebruik van data door banken en verzekeraars. Johnny Kraaijkamp jr. (want die was het) wilde dolgraag bij de mensen achter de voordeur kijken, zodat hij ze een goed advies kon geven. Victoria Vesta bestaat allang niet meer, maar bij de mensen binnenkijken zouden heel veel organisaties graag willen, en niet alleen verzekeraars. En het kan nog ook – beter dan ooit zelfs. Alleen hoef je er niet meer voor langs de deuren. Laat dat maar aan de big-dataspecialisten over!

 • Digitale transformatie? Laat dat digitaal maar weg

  Reageer

  “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg,” hoor je wel eens. Een uitspraak die vaak gebruikt wordt door verandermanagers, coaches en psychologen om te beklemtonen dat je voor een ander resultaat ook ander gedrag zult moeten vertonen. Helaas zijn er heel wat mensen die wel iets anders willen, maar toch niet van hun plaats komen. Tot ze door de feiten ingehaald worden. En vaak is het dan te laat…

 • Cybersecurity: geen kansen weggeven

  Reageer

  “Je gaat het pas zien als je het doorhebt,” zei een beroemde sportfilosoof ooit. Misschien is dat de reden dat ik de indruk kreeg dat de berichten over cybercrime en cybersecurity elkaar de afgelopen tijd wel in een erg hoog tempo opvolgden. Saillant waren natuurlijk de nieuwsmeldingen over het hacken van politieke partijen in de VS, midden in een verkiezingstijd die toch al een historisch verloop heeft gekregen. Waarbij de verliezende kandidaat al veel langer onder vuur lag vanwege haar nogal onveilige gebruik van privé-email voor overheidszaken. Over de herkomst van de hacks wordt – uiteraard – getwist, hoewel er enthousiast gewezen wordt naar de al net zo enthousiast ontkennende Russen. Maar duidelijk is dat Amerikaanse politici maar beter niet al te lichtzinnig met hun digitale veiligheid kunnen omgaan.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers