of 59345 LinkedIn

Nationaal Meldkamer Systeem

Nationaal Meldkamer Systeem. Hoe bestuur je zo'n complex project?
CGI Reageer

Op 9 en 10 oktober jl. hield het RB&W Kennisnetwerk Veiligheid voor het twaalfde jaar op rij de CCR Summit. CGI en partners TriOpSys, Ordina, Hexagon en Frequentis – verenigd onder de naam TOCH – organiseerden hier een spraakmakende paneldiscussie voor overheden met een kerntaak binnen publieke en nationale veiligheid. Het onderwerp: de realisatie en implementatie van het Nationaal Meldkamer Systeem, kortweg NMS.

Hoe bestuur je een complex project als het Nationaal Meldkamer Systeem (NMS) en maak je er een succes van? Wie heeft welk belang? Hoe krijgt ieder wat hij of zij wil? Hoe realiseer je dit in een beperkt tijdspad en binnen een realistisch budget? Hoe zorg je ervoor dat het nieuwe systeem geaccepteerd wordt en echt gaat werken? Dit zijn stevige vragen die niet één-twee-drie beantwoord kunnen worden. Niet voor niets duurt de voorbereiding op deze aanbesteding al enkele jaren. Er zijn simpelweg vele ins & outs die om aandacht vragen. Een van de manieren om tot adequate antwoorden te komen, is met deskundigen uit het werkveld het gesprek aangaan en zo diverse aspecten kritisch tegen het licht houden. En zo geschiedde tijdens de CCR Summit.

Lees hier het complete verslag

Voor meer informatie:

Kees de Rooij of Ronald Henderson.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers