of 58952 LinkedIn

Marc Blok

Thought Leader Open Banking


Marc Blok werkt sinds 1998 bij CGI, maar zijn belangstelling voor ICT bestaat al veel langer. Na eerst als ontwikkelaar, ontwerper en projectleider te hebben gewerkt, is hij sinds 10 jaar als architect werkzaam binnen de bancaire wereld. Hij is zowel werkzaam geweest in de retail banking als in corporate domeinen. Op dit moment is hij Open Banking architect voor PSD2 en commerciële API-proposities en architect voor diverse initiatieven binnen de corporate internet portal bij een grote financiële instelling.

 

Marc studeerde in 1997 af aan de Universiteit van Amsterdam in Medische Informatiekunde. Bij CGI is hij docent geweest voor de introductiecursus architectuur. Naast Open Finance liggen zijn interesses bij Digitale Transformatie, Payments en IT Modernization.

  • Welke problemen lossen we op met microservices?

    Reageer

    Grootbanken willen meer en meer microservices gebruiken als onderdeel van IT Modernization. Is het gebruik van microservices alleen van toepassing bij het herbouwen van een monoliet applicatie of wil men microservices ook binnen een enterprise omgeving inzetten waar vele relaties bestaan tussen legacy applicaties?

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers