of 58952 LinkedIn

Leonoor Portengen

Data Scientist & Earth Observation Specialist.

Leonoor maakt deel uit van het team van Space Data Applications, de Space Unit van CGI die satellietdata analyseert en combineert met andere datastromen voor diverse toepassingen. Dagelijks houdt Leonoor zich bezig met aardobservatie. De skills hiervoor heeft ze verworven tijdens haar studie Geoscience & Remote Sensing aan de TU Delft. Leonoor analyseert satellietdata die vanuit de ruimte van onze aarde wordt gemaakt. Met deze satellietdata kan het Space team zowel de overheid als het bedrijfsleven adviseren, waardoor zij informatie-gestuurde beslissingen kunnen maken. Leonoor is gedreven, communicatief sterk, heeft veel direct contact met de klanten en zorgt er zo voor dat hun wensen ook echt vertaald worden in de juiste oplossingen.

 

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers