of 59345 LinkedIn

Hoe worden klanten klantgerichte digitale organisaties?

Klanten helpen klantgerichte digitale organisaties te worden
Reageer

In 2016 vieren we ons 40-jarig bestaan, een mijlpaal die is gebaseerd op een sterke betrokkenheid bij en het luisteren naar onze klanten, het verlenen van innovatieve diensten en oplossingen, en onze consequente, uitstekende dienstverlening.

Het afgelopen jaar hebben we opnieuw de traditie voortgezet om regelmatig persoonlijke gesprekken met klanten te voeren (het 2015 Voice of Our Clients-programma) om onze diensten, oplossingen en leveringsstrategieën te beoordelen én af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Deze gesprekken zijn afgenomen in de vorm van 965 klantinterviews en 5.974 klanttevredenheidsonderzoeken. Dit jaarverslag geeft u inzicht in de gesprekken, inclusief een overzicht van de digitale transformatie van onze klanten en hoe CGI hen helpt klantgerichte digitale organisaties te worden.

 

  • Trends in de markten
  • Digitale transformatie en innovatie
  • Bedrijfsinformatie

 

CGI heeft langdurige, gerichte kennis, expertise en ervaring in alle markten en is hiermee voor haar klanten een partner die niet alleen expert is op IT vlak, maar juist ook een expert over én voor hun organisatie.

 

Download het jaarverslag voor meer informatie over hoe we onze klanten helpen een start te maken met hun digitale transformatie en deze succesvol te laten zijn.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers