of 58952 LinkedIn

Hans Moonen

Principal Business Consultant

Hans Moonen is sinds 2000 actief in (business) consultancy-rollen op het raakvlak van logistiek, procesverandering en ICT. In eerste instantie bij Enterprise software organisatie Baan (2000-2002), vervolgens aan de Erasmus Universiteit (2003-2008) en sinds 2009 bij CGI. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde in Eindhoven en is gepromoveerd aan de RSM Erasmus University.

 

Hans houdt er van om problemen kritisch en 'out-of-the-box' te benaderen, is veelvuldig te zien geweest op nationale en internationale congressen en symposia, en heeft een drive tot het realiseren van duurzame vernieuwing voor én met klanten. Binnen CGI is Hans de expert hoe ICT in te zetten binnen logistieke ketens, transport en mobiliteit. Hij deed dit voor een serie opdrachtgevers, waaronder havenbedrijven, het spoorbedrijf, bedrijven in post en logistieke sector, de Europese Commissie en luchtvaartindustrie. De afgelopen jaren was logistieke ketenregie daarin het hoofdthema.

 

Naast zijn werk bij CGI is Hans één dag in de week als universitair docent aan de Universiteit Twente verbonden, waar hij doceert en toegepast onderzoek doet met studenten en een promovendus naar ketenregie en ICT toepassing binnen de logistiek.

 

Contact met Hans Moonen

  • Slimme haven dankzij slimme data

    1 reactie

    Volautomatische robotschepen die aanmeren met magneten. Zelfrijdende treinen. Robo-containervrachtwagens. Joystickgestuurde kranen. Een haven draaiend op een ‘super-internet’ waarin communicatie, logistiek en energievoorziening optimaal gecoördineerd plaatsvinden. Toekomstmuziek? Nee: binnen vijftien jaar is dit allemaal mogelijk. Mits er slim gebruik wordt gemaakt van data. Reist u mee naar het jaar 2030…

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers