of 58952 LinkedIn

Gerard van de Kamp

Director Consulting Digital Transformation

Al ruim 30 jaar houdt Gerard zich bezig met opkomende informatie en digitale technologieën. Dit startte tijdens zijn studie bedrijfskundige informatica in de jaren ’80. Daarna volgde de opkomst van het Internet begin jaren ’90 en het mobiele Internet rond de eeuwwisseling: mijlpalen die het ...

  • Zo faciliteert het digitale platform de schonere stad

    Reageer

    Onze steden waar ook ter wereld zijn zo’n beetje de grootste energieverslinders. Dat heeft uiteraard ook te maken met de verdere verstedelijking van onze samenleving. Inmiddels woont circa 75% van de Europeanen in de stad. Daar waar tegelijkertijd 60 tot 80% van onze energie wordt geconsumeerd. Niet vreemd dat veel stadsbestuurders beleid maken voor het terugdringen van CO2-emissies. De wethouder van Amsterdam wil dat we in 2030 alleen nog een paar elektrische auto’s door de stad zien rijden.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers