of 58952 LinkedIn

Dorita Goeijenbier

Director Consulting Services Energy & Utilities

 • Hoe zorgen we ervoor dat de BV Nederland óók in de toekomst over voldoende energie beschikt?

  Reageer

  De energietransitie verandert niet alleen de energiemarkt. Ook voor onze economie en samenleving is dit een evolutie met grote gevolgen. Of wellicht zelfs een revolutie: om alles in goede banen te leiden is een grootschalige Digitale Transformatie nodig, waardoor op centraal en decentraal niveau data over opwek en verbruik uitgewisseld kan worden. Want onze energievoorziening mag geen dip gaan vertonen.

 • Blijf investeren en elkaar inspireren in de energietransitie!

  Reageer

  De overgang naar een duurzame samenleving zal een enorme impact hebben op ons dagelijkse doen en laten. Het is een transitie die – zoals bij elke grootschalige verandering – veel vragen oproept. Om die te beantwoorden kunnen we over de grens inspiratie opdoen en binnen de grenzen van ons land de samenwerking opzoeken.

 • Interconnecties: sleutel tot duurzame Europese energiemarkt

  Reageer

  Enkele weken geleden was ik voor mijn werk in Finland. Dat land werkt aan de ontwikkeling van de elektriciteitsmarkt in de Nordics. Daarbij is samenwerking tussen landen de sleutel om een optimale energiemarkt te realiseren. Maar een land als IJsland is volledig geïsoleerd; de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt gaan eraan voorbij. IJsland is een duurzaam energieland: alle elektriciteit is afkomstig van thermische en waterkrachtcentrales. Het ligt op een geologische ‘hotspot’ met onuitputtelijke energiebronnen uit aardwarmte en heeft een overschot aan elektriciteit. Uit enkele studies blijkt dat het land al decennia naar mogelijkheden zoekt om te exporteren. Welke bijdrage zou IJsland kunnen hebben in de ontwikkeling naar een duurzame Europese energiemarkt?

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers