of 59345 LinkedIn

Computable Award nominatie voor The Hague Peace app

Reageer

Breng nu uw stem uit

CGI is genomineerd voor de Computable Award in de categorie ‘ICT-dienstverlener van het jaar’, onder andere met de ‘The Hague Peace’ app.

Eind mei heeft IT-vakblad Computable de genomineerden bekend gemaakt die kans maken op een Computable Award, de belangrijkste ICT-vakprijs in Nederland. De lezers van het blad hebben hiervoor projecten, organisaties en personen kunnen aandragen die zich in het afgelopen jaar positief hebben onderscheiden binnen het ICT-vakgebied. Een onafhankelijke vakjury heeft de genomineerden bepaald. U kunt uw stem uitbrengen op de site van Computable. De winnaar wordt 3 november bekend gemaakt.

 

breng-nu-uw-stem-uit-button

 

The Hague Peace app

Wetenschappelijk populair museum Museon en CGI hebben in mei 2014 de ‘The Hague Peace’ app gelanceerd. Met deze app wil Museon samen met de instellingen die gevestigd zijn in de internationale zone het proces van vrede en recht voor een breed en divers publiek zichtbaar en begrijpelijk maken en de internationale zone van Den Haag ontsluiten voor inwoners en toeristen en het gebied meer positioneren als een toeristische attractie. Het museum fungeert hierbij als begin- en eindpunt van een interactieve route door het wandelgebied waar veel internationale instellingen zoals Europol en de Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) gevestigd zijn. Via de app ontvangen bezoekers informatie over de instellingen op hun smartphone. CGI heeft de innovatieve technologie ontwikkeld.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers