of 59345 LinkedIn

CGI wint Computable Award met Peace@TheHague-app

Reageer

CGI, de toonaangevende zakelijke en technologische dienstverlener, heeft 3 november j.l. tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2015 in de Jaarbeurs Utrecht de award gewonnen voor ICT-dienstverlener van het jaar. CGI ontving de onderscheiding op basis van een vakjury en publieksstemmen.

Ron de Mos, Senior Vice President en General Manager van CGI Nederland: "Wij zijn enorm trots en vereerd met de verkiezing van ICT-dienstverlener van het jaar. Al onze 3.000 members in Nederland delen mee in deze bijzondere award. Het is aan hen te danken dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Zij brengen iedere dag innovatie en toegevoegde waarde naar onze klanten. Het is een groot compliment dat wij door middel van deze award de erkenning voor ons werk hebben gekregen."

 

CGI werd met twee afzonderlijke projecten genomineerd en wist uiteindelijk met de Peace@TheHague-app de jury en het publiek voor zich te winnen. Het project laat zien hoe innovatieve technologieën als i-beacons toegepast kunnen worden in projecten die direct waarde toevoegen voor de burger en de Gemeente Den Haag.

 

De Computable Awards werden dit jaar voor de negende keer uitgereikt aan bedrijven en personen die zich in het afgelopen jaar volgens lezers van het platform en een onafhankelijke vakjury positief hebben onderscheiden binnen het ICT-vakgebied.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

Secure Tracking Services (S-TrackS)

Criminelen kunnen frauderen met satellietsignalen en posities misleiden. Ook wel spoofing genoemd. Secure Tracking Services (S-TrackS) kan dit voorkomen.

 

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers