of 59179 LinkedIn

Bring Your Own ID, het nieuwe inloggen

Het nieuwe inloggen. CGI organiseert regelmatig een interactief CGI Knowledge Café. Woensdag 11 oktober is het thema: Bring Your Own ID (BYOID).
Reageer

Knowledge Café (11 oktober): hotspot voor ervaringen, kennis en inspiratie.

CGI organiseert regelmatig een interactief Knowledge Café. Dat doen we steeds in een andere regio, waarbij we telkens een ander thema agenderen. De eerste volgende is in Noord-Nederland. Bij u in de buurt dus! In een paar uur tijd, onder het genot van een hapje en een drankje, praten onze experts u bij over trends, ontwikkelingen en oplossingen. Verder kunt u in de gesprekken met alle aanwezigen volop ervaringen, kennis en inspiratie opdoen en delen. We willen u graag uitnodigen voor het CGI Knowledge Café van woensdag 11 oktober. Het thema: Bring Your Own ID (BYOID).

Het identity landschap is nog steeds volop in beweging. DigiD, iDIN, idensys, eIDAS, eHerkenning: er komen steeds meer manieren bij om in te loggen voor online dienstverlening. De strategie achter de elektronische identificatie en authenticatie voor overheid en bedrijfsleven raakt iedereen. Met BYOID (Bring Your Own ID) introduceert CGI samen met Connectis de nieuwe manier van toegang verlenen aan uw klanten tot uw digitale diensten. De BYOID-service stelt u in staat uw dienstverlening te koppelen aan alle identity-providers in Nederland, Europa en daarbuiten. Hierdoor kunt u uw gebruikers laten inloggen met elke door u gewenste combinatie van authenticatiemiddelen. Zo maakt u het voor uw doelgroep nog aantrekkelijker en veiliger om online hun diensten te regelen!

 

Nieuwsgierig naar deze dienst? Wil u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-Identificatie en wat dit betekent voor uw sector? Benieuwd hoe u of uw organisatie kan zorgen voor een veilige, gebruiksvriendelijke én duurzame manier van inloggen? Kom dan vooral naar het CGI Knowledge Café van 11 oktober. Neem gerust een collega of iemand uit uw netwerk mee.

 

Tijd

 

Programma

17.00 Inloop met een hapje en een drankje
17.30 Welkom & introductie
17.45 CGI presenteert samen met identitybeheerder Connectis de BYOID oplossing en de onderliggende techniek
Koffiepauze (15 min)
19.00 Praktijkvoorbeeld:
Digitaal klantportaal voor het CAK
19.30 Samenvatting en afsluiting
19.45 Borrel
21.00 Einde

 

Voor wie? Toegang is gratis voor bestuurders, beslissers en beleidsmakers werkzaam binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het aantal plaatsen is beperkt!

 

Verzeker u van deelname door u aan te melden met behulp van het online aanmeldformulier.

 

Aanmelden

 

 

De locatie is Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk, Borchsingel 53 in Eelderwolde

 

Wilt u meer informatie over het CGI Knowledge Café? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met Luc Kuiphuis (M: 06 51215630)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingCGI Nederland

George Hintzenweg 89

3068 AX Rotterdam

088-564 00 00

www.cginederland.nl

Meer nieuws

 Afbeelding

Whitepapers

Onze expertise

Creating a safer society!

Onze visie: een toekomst met betrokken burgers, actieve lokale communities, effectievere handhaving van de regels en ferme en snelle reddingsoperaties.

  

Afbeelding

IBOR: de openbare ruimte wordt duurzaam

Met de Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR)-oplossing laten verschillende soorten objecten in de publieke ruimte zich op afstand beheren.

 Afbeelding

Bloggers