of 58952 LinkedIn

Woerden en Oudewater blij met één gezamenlijke BAG-applicatie

Centric Reageer

De gemeenten Woerden en Oudewater Beheren hun Basisregistraties Adressen en Gebouwen sinds april in één gezamenlijke BAG-applicatie.

Na de Marktverkenning BAG, BGT, WKPB, ESB, Gegevensmagazijn en Gegevensvisualisatie van VNG Realisatie, gingen de gemeenten Woerden en Oudewater op zoek naar een andere BAG-applicatie. Uiteindelijk viel de keuze op de oplossing Key2BAG van Centric. Na een soepele implementatie werd het traject binnen de planning afgerond.


Uitgebreide geo-functionaliteit

Geo-functionaliteit is erg belangrijk voor BAG-beheerders. Ze waren dus aangenaam verrast door de uitgebreide geo-component in Key2BAG. Uniek aan de BAG-oplossing van Centric is het werken met wizards, die medewerkers stapsgewijs door het proces leiden.

Shideh van Vliet, BAG-beheerder voor gemeenten Woerden en Oudewater: “De geo-functionaliteit is vergelijkbaar met Neuron BAG, van onze toenmalige leverancier Vicrea. Verder is Key2BAG simpeler in gebruik. We zijn tevreden met de overstap.”


Goede support

De uitgebreide support op de applicatie zien beide gemeenten als voordeel. Bij een melding belt de helpdeskmedewerker in en kijkt de applicatiebeheerder van de gemeente mee. In de praktijk maakt dat het applicatiebeheer voor de gemeente eenvoudiger.

 

Contact

Silvia Thape, Communicatieadviseur

 +31 6 10 93 57 21 / silvia.thape@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers