of 62812 LinkedIn

Webinar: Gegevens uit de bron met de Centric eServices

Centric Reageer

Common Ground verandert de visie op gemeentelijke informatievoorziening. Gegevens ophalen bij de bron, in plaats van opslaan en kopiëren. In lijn hiermee ontwikkelde het programma Haal Centraal API’s voor het bevragen van basisgegevens bij de bron. Met deze steeds verdergaande integratie van systemen groeit het aantal externe voorzieningen waar gemeenten op aansluiten.

Het antwoord van Centric op de steeds complexere IT-omgeving van de gemeente zijn de Centric eServices. Deze online diensten verzorgen de aansluiting van procesapplicaties op de Landelijke Voorzieningen en bronapplicaties. Er zijn eServices op het gebied van onder andere Burgerzaken, Belastingen, Vergunningen, Sociaal Domein en Financiën.

 

Of dit nu is via Digikoppeling of op basis van API, wij regelen de aansluiting voor je gemeente. Connect and Play noemen we dat. Jouw organisatie heeft één beveiligde verbinding met de Centric Cloud voor alle berichtenstromen en wij verzorgen het beheer. Zo kun jij je dus volledig richten op de dienstverlening, in plaats van op techniek.

 

In dit webinar laten we je zien welke eServices wij bieden en hoe je ze inzet voor een optimale bedrijfsvoering én dienstverlening aan burger en bedrijven.


Meld je aan voor het webinar!

Doe mee met het webinar en leer het gemak van eServices kennen. Deelname is kosteloos. Als je je aanmeldt, ontvang je op de dag van het webinar een link waarmee je dit webinar op 14 juli vanaf 11.00 uur live kunt volgen.


Achteraf terugkijken

Lukt het niet om er live bij te zijn? Je kunt het webinar achteraf terugkijken. Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat wij eventuele vragen of antwoorden van jou meenemen tijdens de Q&A.


Vragen? Stuur ze alvast in!

In het webinar geven we natuurlijk antwoord op jouw vragen over de eServices van Centric. Heb je nu al specifieke vragen? Stuur ze in via het aanmeldformulier, dan houden we er rekening mee. Graag tot online ziens op 14 juli!

 

Meld je aan!
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers