of 59185 LinkedIn

Valkenburg koppelt vergunningensysteem aan zaaksysteem

Reageer
Gemeente Valkenburg heeft haar vergunningensysteem Squit XO aan het zaaksysteem Suite4Zaken van Centric gekoppeld.

Na de introductie van het zaakgericht werken besloot de gemeente haar dienstverlening verder te verbeteren door het vergunningensysteem aan Suite4Zaken te koppelen.

 

Het proces rond vergunningen is nu transparanter zodat burgers en bedrijven beter weten waar ze aan toe zijn. Bijkomend voordeel is dat het hele proces van vergunningverlening gedigitaliseerd is; papieren documenten komen er niet meer aan te pas. Dit bespaart de gemeente geld en zorgt voor minder fouten.

 

Eenvoudig koppelen

Roxit - de leverancier van Squit XO - en Centric maken voor het koppelen van elkaars oplossingen gebruik van de KING-standaard Zaak- en Documentservices. Deze standaard maakte het voor de gemeente Valkenburg relatief eenvoudig om oplossingen van twee verschillende leveranciers aan elkaar te koppelen.

 
                          Rik van Knippenberg, stafmedewerker bij gemeente Valkenburg: “Ik ben zeer blij dat deze koppeling is gerealiseerd en dat gemeente Valkenburg nu een belangrijke stap heeft gezet naar verhoging van de informatievoorziening én naar eenmalige registratie en meervoudig gebruik van gegevens. Het was een bijzonder aangenaam project en ik ben blij met het resultaat.”
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers