of 62812 LinkedIn

Totaaloplossing voor schuldhulpverlening

Totaaloplossing voor schuldhulpverlening. Cliëntvolgsysteem geeft volledig klantbeeld
Centric Reageer

Centric en softwareontwikkelaar Stratech slaan de handen ineen op het gebied van schuldhulpverlening, bewindvoering, budgetbeheer en kredietverstrekking. Schuldhulpverleners kunnen cliënten daarmee helpen bij het beheersen van hun schulden.

Binnen de samenwerking is voor Perspectief gekozen als strategische oplossing voor de genoemde domeinen. De oplossing van Stratech vormt een aanvulling op het brede aanbod van Centric voor de decentrale overheid.


Cliëntvolgsysteem geeft volledig klantbeeld

De oplossing Stratech Perspectief biedt een flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem dat financieel perspectief geeft. De oplossing sluit aan bij de het geheel van sociaal-financiële dienstverlening, waaronder schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering.

Stratech Perspectief ondersteunt betrokken partijen met een volledig klantbeeld en inzicht in de oplossingen voor cliëntproblematiek. De cliënt staat hierbij centraal en is altijd goed te volgen. Daarnaast voorziet Perspectief als moderne oplossing in alle relevante koppelingen, zowel binnengemeentelijk als naar ketenpartners.

 

AfbeeldingPaul Bruin, Accountmanager

 

Wil je meer weten over deze samenwerking en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Mail voor meer informatie naar paul.bruin@centric.eu of bel 06 83 64 89 02.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers