of 64231 LinkedIn

Screening & Onboarding binnen de overheid

Reageer

Werk jij binnen de lokale overheid en houd jij je bezig met het screenen en onboarden van jouw nieuwe collega’s? Op donderdag 7 oktober om 11:00 organiseren wij dan hét digitale event voor jou!

Centric, Appical & Validata bundelen hun krachten en kennis, om overheidsorganisaties meer inzichten te geven in screening & onboarding tijdens het gratis webinar Screening & Onboarding binnen de overheid.


Wat leer je?

  • Waarom employment screening & onboarding belangrijk is
  • Hoe je screening & onboarding standaardiseert maar toch persoonlijk maakt
  • Hoe je nieuwe collega’s op verschillende rollen een unieke onboarding & screening ervaring aanbiedt
  • Waarom screening & onboarding een van de belangrijkste digitale ontwikkelingen is binnen HR
  • Hoe je (nieuwe) collega’s op afstand screent en efficiënt inwerkt, zodat zij sneller productief zijn voor jouw organisatie!

 

Host

AfbeeldingMelissa Niewold, Teamleader HR & Payroll Excellence Team bij Centric

Melissa Niewold is 3 jaar de implementatieconsultant binnen Centric voor Motion Onboard, powered by Appical. Met haar HR-achtergrond ondersteunt Melissa onze klanten bij het onboarden van nieuwe medewerkers. Zo zijn zij vanaf dag één betrokken bij hun nieuwe werkgever! Vragen? Maak een connectie met haar op LinkedIn!


Openingsspreker

AfbeeldingFred Teeven

Fred Teeven is een voormalig Nederlands politicus. Teeven was vijf jaar staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Namens de VVD maakte hij van 2015 tot en met 2017 deel uit van de Tweede Kamer.


Gasten

Robbert Remmers, Commercieel Manager bij Validata

AfbeeldingRobbert heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen het HR-landschap. Hij adviseert overheden en zorgaanbieders over hoe je kan starten met employment screening, het managen van risico's en hoe te voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

Hij kan jou ondersteunen bij het professionaliseren van jouw pre-en in-employment screeningsproces met een maximale focus op een positieve candidate experience. Vragen? Maak een connectie met hem op LinkedIn!

 

Joost De Brouwer, Onboarding specialist bij Appical

AfbeeldingJoost De Brouwer is al 5 jaar Appical’s specialist in pre- en onboarding binnen de zorg & overheid. Hij weet als geen ander hoe je voor deze specifieke sectoren een complete en bovenal leuke pre- en onboarding ontwikkelt. Vragen? Voeg hem dan toe via LinkedIn!


Meld je aan!

Meld je aan voor dit gratis webinar op 7 oktober van 11.00 tot 12.00 uur (inclusief Q&A). De kijklink ontvang je een dag voor het webinar per mail.


On-demand terugkijken

Lukt het niet om er live bij te zijn? Je kunt het webinar achteraf terugkijken. Meld je toch aan en ontvang de terugkijklink na het webinar.


Heb je een vraag? Stuur ‘m alvast in!

In het webinar geven we antwoord op al jouw vragen over screening & onboarding binnen jouw organisatie. Heb je nu al specifieke vragen? Stuur ze in via het aanmeldformulier.

 

Graag tot online ziens op 7 oktober!


Meld je aan!
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

pss.marketing@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Webinars

Bloggers

Whitepapers