of 59250 LinkedIn

Sandra Post

Sandra Post houdt zich als strategisch productmanager Burgerzaken onder meer bezig met de ontwikkelingen rondom de modernisering GBA.

 • De onweerstaanbare gemeente!

  Reageer

  Mijn burgerzaken zou ik het liefst regelen bij die gemeente die het meest bij mij past. Vanwege de prettige website of omdat bestellen daar zo eenvoudig is. Of om de weergaloze service, verleend door aardige mensen die met me meedenken via Twitter, telefoon of chat. Klantvriendelijke professionals die me begrijpen en al antwoord geven voordat ik de vraag stel. Met zo’n gemeente doe ik graag zaken. Maar wat als dat toevallig niet mijn eigen gemeente is?

 • Wat is de zin van selfservice?

  Reageer

  Niet nieuw, maar momenteel erg in de belangstelling bij gemeenten: selfservice. Wonderlijk hoe aandacht voor een bepaald onderwerp soms een vlucht neemt. Op het gebied van elektronische dienstverlening bij de lokale overheid heeft dat te maken met het toenemende besef dat mensen hun zaken graag regelen waar en wanneer het hen uitkomt.

 • Waarom schrappen we vreemde nationaliteiten uit de BRP?

  Reageer

  Vorige week las ik in de Volkskrant een artikel over het verlies van het Nederlandse paspoort na het volgen van terroristische training. Nederlanders die terroristische training volgen of instructies geven en daarbij betrapt worden, verliezen in de toekomst de Nederlandse nationaliteit. Dat staat in een wetsvoorstel van minister Ivo Opstelten (Justitie).

 • De overeenkomst tussen een paspoort en een cupcake

  1 reactie

  Onlangs zag ik op tv dat ze in Californië cupcakes uit de muur trekken zoals wij hier kroketten. Een stuk zoeter, en roze, maar het idee is hetzelfde. Je kiest een cupcake (met hazelnoottopping en veel sprinkles), rekent af met je betaalpas en het luikje gaat open. Hap! Reuzehandig als je midden in de nacht een aanvechting krijgt. Zijn er niet meer toepassingen te bedenken voor een automatiek?

 • Kent u die mop van de BRPreview?

  Reageer

  Vandaag, 28 mei, stond al lange tijd in mijn agenda als een dag om naartoe te leven. Niet vanwege een verjaardag of een zoveel-jarig huwelijk, nee, vandaag zou in Utrecht de tweede grote BRPreview plaatsvinden. Zou.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Bloggers

Whitepapers