of 62812 LinkedIn

Samenwerken aan de decentrale overheid van morgen

Samenwerken aan de decentrale overheid van morgen. Dé digitale thema’s van nu
Centric Reageer

Hoe ziet de informatievoorziening van de decentrale overheid er in de toekomst uit? Van cloud tot Common Ground, samen met de Gebruikersvereniging Centric geven we richting aan de digitale dienstverlening van gemeenten, waterschappen en samenwerkingsverbanden.

Die gezamenlijke visie delen we graag met je. In een reeks webinars schijnen we daarom met de Gebruikersvereniging ons licht over de belangrijkste digitale thema’s van nu en hoe Centric zijn oplossingen daarvoor klaarstoomt. Ook presenteren we het samen met de Gebruikersvereniging ontwikkelde productbeleid voor de komende jaren.


Dé digitale thema’s van nu

De centrale vraag in deze reeks webinars: wat betekenen de belangrijkste digitale thema’s van dit moment voor de decentrale overheid? De webinars geven iedereen die binnen de decentrale overheid te maken heeft met IT inzicht in onze visie, strategie én de IT-oplossingen van de toekomst. Meld je aan voor één of meer van de webinars!


Webinars


Samenwerken aan de toekomst!
14 januari
In deze eerste webinar gaan Patrick van Domburg (Voorzitter Gebruikersvereniging) en Maarten Hillenaar (CEO Centric Public Sector Solutions) in op de visie en strategie van hun organisaties en de constructieve samenwerking die al sinds 1996 bestaat. Daarnaast zoomen we in op het productbeleid 2021 dat op 14 januari gepubliceerd wordt en staan we stil bij de thema’s die beide organisaties bezighouden.


Samenwerken aan Innovatie
21 januari
Gemeenten en andere decentrale overheidsorganisaties innoveren en digitaliseren steeds sneller, dus ook de technologie om dit mogelijk te maken. Hoe veranderen die organisaties de komende jaren, hoe helpt nieuwe technologie daarbij en hoe kan Centric daarbij helpen?


Samenwerken aan SaaS
28 januari
De opkomst van cloud/SaaS is onmiskenbaar. In dit webinar kijken wij samen met experts en ervaringsdeskundigen hoe deze trend zich bij de decentrale overheid ontwikkelt. Centric presenteert zijn SaaS-roadmap en een vertegenwoordiger van Drechtsteden geeft een inkijkje in hun cloud-strategie. Is jouw organisatie al klaar voor de cloud?


Samenwerken aan Common Ground
4 februari
In dit webinar gaan we met de Gebruikersvereniging Centric in gesprek over Common Ground. Wat zijn de doelstellingen? Wat maakt Common Ground zo belangrijk voor de decentrale overheid en haar IT-partners, zoals Centric? Onderwerpen als API’s, Open Source Software en transitiestrategie komen aan de orde.


Samenwerken aan GIBIT/Aanbestedingen
11 februari
Dit webinar gaat over de praktijk van ICT-aanbestedingen, vanuit de optiek van zowel overheid als leverancier. We gaan in op het toepassen van de GIBIT en de Toolbox die VNG Realisatie ter beschikking stelt.


Samenwerken aan Datagericht Werken
18 februari
Effectiviteitsverbetering en kostenbesparingen zijn aan de orde van de dag. Datagericht(er) werken kan helpen om uiteindelijk tot doelgerichte, slimmere en beter onderbouwde keuzes en adequate beslissingen te komen en complexe vragen te beantwoorden. In dit webinar ontdek je hoe datagericht werken bijdraagt aan structurele kostenbesparing.


Samenwerken aan Security & Privacy
25 februari
Met de Gebruikersvereniging Centric gaan we in gesprek over wat gemeenten belangrijk vinden op het vlak van security en privacy. We bespreken de zaken die nu al in het DNA van onze producten zitten én we kijken naar de toekomst. Waarmee moeten decentrale overheden en hun IT-partners rekening houden?


Samenwerken aan Archivering & Vernietiging
4 maart
Informatie bevindt zich soms verspreid over verschillende systemen, terwijl die wel in samenhang moeten worden beheerd. Bijvoorbeeld het centraal in het zaaksysteem afhandelen van een bezwaar. Ook als dat bezwaar gaat over een voorgenomen gunning van een omgevingsvergunning in Centric Leefomgeving. Schuif aan en ontdek hoe Centric en partners omgaan met deze uitdagingen.


Samenwerken aan Digitale toegankelijkheid
11 maart
Wij willen dat alle openbare voorzieningen goed toegankelijk zijn voor alle burgers. In Nederland is dat bij wet geregeld. De focus ligt daarbij op publieke websites en apps die overheden aanbieden aan inwoners, maar het gaat óók om extra- en intranetten. In dit webinar zie je wat Centric doet om gebruikers de best mogelijke gebruikservaring te bieden.


Meld je aan!

Meld je aan onderaan deze pagina aan voor een of meer webinars en ontdek alles over de plannen, het productbeleid en de digitale thema’s voor de komende jaren. Na je aanmelding ontvang je per mail meer informatie en de link naar het webinar.

Deze webinarreeks is een gezamenlijk initiatief van Centric en de Gebruikersvereniging Centric.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers