of 61441 LinkedIn

Nieuw productbeleid voor de decentrale overheid

Nieuw productbeleid voor de decentrale overheid. De laatste ontwikkelingen rond overheid en ICT
Centric Reageer

Het vernieuwde Productbeleid voor de Decentrale Overheid 2020 – 2021 is gepresenteerd. Het Productbeleid beschrijft de laatste ontwikkelingen rond overheid en ICT, en hoe de softwareoplossingen en diensten die Centric ontwikkelt daarop inspelen.

Een belangrijk thema in onze productontwikkeling is Common Ground, een nieuwe ontwikkeling die de informatievoorziening bij gemeenten structureel gaat veranderen. Gemeenten werken met elkaar en met leveranciers toe naar een moderne IT-infrastructuur voor gegevensuitwisseling binnen en tussen overheden.


IT de baas met SaaS

Een andere trend is de geleidelijke overgang naar Software as a Service (SaaS), waarmee Centric het voor klanten mogelijk maakt om hun vertrouwde functionaliteit te gebruiken vanuit de cloud in plaats van on-premise. Gebruikers kunnen de focus daardoor verleggen van processen en IT naar de kwaliteit van hun data en dienstverlening, zonder omkijken naar installatie of beheer. Het productbeleid toont per product de tussenstand en de plannen rond de versaassing.


eDiensten: online gemak voor de burger

Ook online dienstverlening aan burgers en bedrijven blijft een belangrijk focuspunt. Zelf je zaken met de overheid regelen waar en wanneer het jou uitkomt, wordt steeds meer de norm. Het productbeleid beschrijft de ontwikkelingen rond de handige eDiensten die Centric biedt voor ieder gemeentelijk domein.


Bekijk het Productbeleid

Het Productbeleid voor de Decentrale Overheid stellen we ieder jaar vast in nauw overleg met de Gebruikersvereniging Centric. Bekijk het Productbeleid op www.centricpblo.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers