of 63428 LinkedIn

Neeltje van Hooft

Consultant Sociaal Domein 

Neeltje van Hooft is sinds 2015 werkzaam bij Centric voor de businessunit Sociaal Domein. Van huis uit is zij pedagogisch hulpverlener en maatschappelijk werker, in die rollen heeft zij 10 jaar gewerkt bij diverse maatschappelijke organisaties en instellingen. Zo heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen het Sociaal Domein, waar zij direct betrokken was bij de invoering van de Wet maatschappelijk ondersteuning en de Jeugdwet.

 

Binnen Centric heeft zij onder andere gemeenten geadviseerd over de implementatie van de berichtenstandaarden iWmo en iJw. Neeltje wordt als consultant vaak betrokken als adviseur voor de diverse Centric-applicaties binnen het gemeentelijke Sociaal Domein, vanwege haar brede interesse en kennis op zowel maatschappelijk als technisch gebied.

 

+31 182 34 50 00 / Neeltje.van.Hooft@centric.eu


  • Geen diploma, wel talent? Zo kom je aan het werk!

    Reageer
    Wat als je maar niet aan de slag komt vanwege dat gat in je cv? Of vanwege een mentale of fysieke beperking die je van een reguliere baan weerhoudt? Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt willen en kunnen zich heus nuttig maken, alleen is het vinden van passend werk voor hen lastiger. Nou, wás lastiger. Want er is een oplossing voorhanden die de kloof overbrugt.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Bloggers

Whitepapers