of 59082 LinkedIn

Maak van de Leefomgeving uw zaak

Reageer

Themadag MVV | 1 oktober 2015

Staat de Omgevingswet al bovenaan uw agenda? De invoering van de Omgevingswet heeft impact op de werkwijze van overheden en de samenwerking met ketenpartners. Van bestuurder tot specialist, iedereen binnen het vakgebied krijgt met de veranderingen te maken.

“De besluitvorming over ruimtelijke projecten moet eenvoudiger en sneller, daarom stroomlijnen we de ruimtelijke wet- en regelgeving verder.” (Regeerakkoord Bruggen slaan, 2012)

Maak van de Leefomgeving uw zaak
De juiste digitale en organisatorische ondersteuning is noodzakelijk. Om u te helpen bij de voorbereiding op de Omgevingswet organiseert Centric een informatiedag met als thema: ‘Maak van de Leefomgeving uw zaak!’.

 

Met interessante gastsprekers uit het veld en interactieve sessies bieden we een informatieve dag voor professionals die werken aan de kwaliteit van de leefomgeving. U krijgt een duidelijk beeld van wat er op u afkomt en welke maatregelen u nu al kunt treffen.

 

Meld u aan voor de themadag
De themadag is gratis en is gericht op beleidsmedewerkers, ook als u geen klant bent bij Centric. Meld u aan en kom op donderdag 1 oktober naar de themadag en maak van de Leefomgeving uw zaak. Dan gaan we samen goed voorbereid de Omgevingswet tegemoet!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers