of 60715 LinkedIn

Klantcontact en zaakgericht werken

Centric Reageer
Centric heeft in Decos de perfecte partner gevonden om klanten binnen de decentrale overheid te helpen met klantcontact en zaakgericht werken. Met het partnership bieden beide partijen hun klanten een aanzienlijke uitbreiding van hun dienstverlening.

Na grondige marktanalyse heeft Centric JOIN van Decos uitgekozen als systeem dat het beste aansluit bij haar wensen en eisen. “Centric maakt hiermee een duidelijke keuze,” aldus Maarten Hillenaar, Directeur Public Sector Solutions. “Wij gaan een strategische samenwerking aan met deze degelijke en vakbekwame partij om onze klanten de best mogelijke oplossingen aan te bieden.”

 

JOIN maakt nu deel uit van de keten van oplossingen die Centric de lokale & regionale overheid biedt, via cloud of on-premises. Door het partnership met Decos kan Centric beter inspelen op de veranderingen waar de decentrale overheid nu om vraagt.


Strategisch belang

Decos en Centric zien door het partnership nieuwe mogelijkheden om hun klanten betere oplossingen te bieden. Bas Taalman, Commercieel Directeur van Decos: “De producten van Decos en Centric zijn complementair: het zaaksysteem van Decos als centraal platform gekoppeld met de domeinspecifieke oplossingen van Centric, zoals de Suites voor het Sociaal Domein en Key2Vergunningen. We kunnen klanten voortaan hiermee een breder pakket van diensten aanbieden. Bovendien geeft de zorgvuldigheid waarmee Centric ons als partner heeft geselecteerd ons veel vertrouwen dat Centric het klantbelang op de eerste plaats heeft staan, net als Decos. Ook daarin passen we perfect bij elkaar!”

 

De gezamenlijke slagkracht en de ruim aanwezige kennis van en ervaring in de overheidsmarkt maken beide partijen zeer enthousiast. “We zijn een unieke samenwerking aangegaan, en we kijken er naar uit om die in de praktijk bij onze klanten te laten zien.”

 

Contact

Willam van Weelden, Productmanager
+31 182 34 57 01 / willam.van.weelden@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers