of 59179 LinkedIn

'IT-bedrijven en overheden dichter bij elkaar brengen'

'IT-bedrijven en overheden dichter bij elkaar brengen'. Maarten Hillenaar versterkt Centric Public Sector Solutions
Reageer

Met ingang van 1 januari 2018 geeft Maarten Hillenaar leiding aan Centric Public Sector Solutions (PSS). Dieneke Schouten (operationeel directeur) en Karel Kinders (commercieel directeur) completeren het nieuwe directieteam.

In de afgelopen jaren is de invloed van IT op het functioneren van de overheid in haar omgeving steeds groter geworden. Om de overheidsmarkt op een passende manier van dienst te kunnen blijven, kiest Centric voor een nieuwe directiestructuur. In samenwerking met gemeenten, andere overheidsinstanties en businesspartners kan Centric hierdoor versneld doorgaan met het bouwen aan oplossingen voor goede publieke dienstverlening.

 

Karim Henkens, CEO van Centric: “Met de nieuwe directie investeren we in een wendbare organisatie die in nauw contact staat met de overheidsbranche waarin wij opereren. Dieneke heeft de afgelopen jaren als manager van onze businessunit Sociaal Domein het verschil gemaakt dankzij haar persoonlijke aanpak en heldere communicatie. Met haar kennis en ervaring geeft zij vanaf januari als operationeel directeur van PSS richting aan een organisatie die zichzelf voortdurend verbetert en verder professionaliseert. Karel brengt inspiratie en enthousiasme binnen de teams die in nauw contact staan met onze klanten. En Maarten is een bekende in het speelveld van de lokale en de rijksoverheid en heeft bewezen partijen met elkaar te kunnen verbinden. We kijken uit naar zijn komst en de frisse start met deze nieuwe directie.”


IT-bedrijven en overheden dichter bij elkaar brengen

Met zijn uitgebreide ervaring in zowel de overheid (VNG, gemeente Den Haag, Rijk) als het bedrijfsleven (PinkRoccade, Het Expertise Centrum, SIG) beschikt Maarten Hillenaar over de juiste achtergrond en expertise die nodig zijn om invulling te geven aan de ambities van Centric. Hij heeft in verschillende rollen bewezen bruggen te kunnen bouwen tussen verschillende stakeholders met ieder hun eigen belangen.

 

Maarten Hillenaar: “Ik heb zowel voor IT-bedrijven als voor de overheid gewerkt. Het is inspirerend om binnen de overheid iets te kunnen betekenen voor de gemeenschap en het is ook prachtig om in een bedrijf te werken aan oplossingen die het verschil kunnen maken. Die twee werelden breng ik graag dichter bij elkaar. Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin de overheid IT niet alleen gebruikt om efficiënter te werken en haar dienstverlening te verbeteren, maar ook om soepel in te spelen op de verwachtingen van de maatschappij. Cruciaal daarbij is dat we echt samenwerken.”

 

Lees hier het interview in i-Bestuur met Maarten Hillenaar.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers