of 64204 LinkedIn

Inwoners Oss hebben online inzicht in omgevingsvergunning

Reageer

Inwoners van de gemeente Oss die een aanvraag indienen voor een omgevingsvergunning, kunnen de voortgang van hun aanvraag vanaf 1 januari via internet zelf volgen.

De leveranciers Centric en Jnet hebben speciaal hiervoor een koppeling gelegd tussen het vergunningensysteem Key2vergunningen en het landelijke OmgevingsLoket Online (OLO). Deze koppeling stelt ambtenaren van de gemeente Oss in staat om efficiënter te werken. In de nieuwste versie van deze koppeling is het onder andere voor de aanvrager mogelijk om de status van de aanvraag via internet te volgen. Oss is de eerste Nederlandse gemeente die door middel van de nieuwe koppeling aansluit op het OLO.

 

De gemeente Oss wil de dienstverlening nog verder verbeteren. Medio 2014 kunnen inwoners daarom niet alleen de status van hun aanvraag, maar ook de documenten die daarbij horen op Internet bekijken. “Deze stap is belangrijk om dat zo de mogelijkheden om digitaal te werken verder worden uitgebreid”, zegt het afdelingshoofd Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Oss.

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

pss.marketing@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Webinars

Bloggers

Whitepapers