of 59250 LinkedIn

Inspecteurs CGM vaker in het veld dankzij Toezicht-app

Reageer

Het samenwerkingsverband Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert (CGM) neemt als eerste organisatie de app Toezicht van Centric in gebruik. CGM controleert daarmee de activiteiten voor onder meer bouwen, slopen en drank & horeca.

CGM voert met de app Toezicht inspecties uit waarbij de checklists zijn afgestemd op de te controleren activiteit. Zo constateert de toezichthouder eenvoudig of de vergunde activiteit wel volgens de regels wordt uitgevoerd.

50% minder administratie dankzij automatisch inspectieverslag

Na afloop van de inspectie genereert de app automatisch één verslag met alle bevindingen, foto’s en gemaakte afspraken. Zowel de toezichthouder als de vergunninghouder ontvangt hiervan direct per mail een exemplaar.

 

Door de volledig digitale werkwijze en het automatisch gegenereerde bezoekverslag is een besparing tot wel 50% mogelijk op de administratieve last van de toezichthouder, waardoor die meer tijd heeft voor inspecties in het veld.

 

Apps voor gerichte ondersteuning van overheidstaken

De app Toezicht is beschikbaar voor iOS en Android. Vanaf de tablets van de toezichthouders actualiseert de app de centrale database, waarin een totaaloverzicht beschikbaar is. De inspectieresultaten worden hier in samenhang getoond en gebruikt in gemeentebrede overzichten.

 

De app Toezicht kan zelfstandig worden ingezet en sluit dankzij het gebruik van open koppelvlakken ook aan op VTH-oplossingen van andere leveranciers.

 

Antoine van Hulzen, Theo van der Burgt, Lesley Albers en Michiel Geulen van CGM.

 

Contact

Silvia Thape, Communicatieadviseur
+31 6 10 93 57 21 / silvia.thape@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers