of 58952 LinkedIn

HR in Motion

HR in Motion. Welke rol speelt uw HR-afdeling bij de ontwikkeling van het talent in uw organisatie?
Reageer

Op weg naar een wendbare organisatie spelen uw medewerkers de hoofdrol. In deze dynamische wereld wordt van de HR-afdeling een actieve en leidende rol gevraagd. Aan de HR-afdeling de taak om de regie te nemen bij het meten van prestaties en het benutten van talenten van medewerkers. Welke rol speelt uw HR-afdeling bij de ontwikkeling van het talent in uw organisatie?

Door een regisserende rol in te nemen bij het ontwikkelen van het aanwezige talent, draagt de HR-afdeling bij aan het toekomstbestendig maken van uw organisatie. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat u uw medewerkers en hun talenten centraal stelt. Door prestaties inzichtelijk te maken kunt u sturen op verbetering van de huidige performance. Zo zijn uw medewerkers steeds beter in staat om zich te ontwikkelen en hun potentie te benutten. Dit komt uw organisatie ten goede!


Wanneer

Dinsdag 28 november 2017 van 13.00-18.00 uur


Waar

Locatie : EYE Filmmuseum
Adres : IJpromenade 1, Amsterdam
Bereikbaarheidsinformatie (met openbaar vervoer en auto) inclusief informatie over parkeren is te vinden op de website van EYE.


Programma

13.00 uur Inloop en ontvangst
13.30 uur Opening door dagvoorzitter Rens de Jong
13.50 uur Interview met Karim Henkens (CEO Centric)
14.00 uur Interactieve presentatie van Rens de Jong en Saskia Nijs: 'Regie over talentontwikkeling'
15.00 uur Pauze
15.45 uur Presentatie door Erik Jagroep (consultant Centric) over de meetbaarheid van talentontwikkeling
16.15 uur Keynote-presentatie door Alex Pastoor (trainer voetbalclub Sparta Rotterdam) over talent- en teamontwikkeling in de praktijk
16.45 uur Afsluiting door Rens de Jong
17.00 uur Netwerkgelegenheid met drinks & bites


Dagvoorzitter: Rens de Jong

Wij nodigen u graag uit om onder de deskundige en bevlogen leiding van Rens de Jong tijdens een inspirerende en energieke middag aan de slag te gaan met talentontwikkeling! Samen met experts en collega's komen we, in onze rol van regisseur, in beweging om uw medewerkers optimaal te laten presteren.

Rens presenteert sinds 2014 diverse tv-programma’s voor RTLZ zoals ‘Z in Zaken’ en ‘De Groei Challenge’. Sinds 2000 presenteert hij diverse radioprogramma’s voor BNR Nieuwsradio. In het BNR-programma ‘BNR Werkverkenners’ gaat hij op zoek naar antwoorden op diverse vragen over werk. Rens is een veelgevraagde dagvoorzitter en spreker voor het HR-vakgebied. In 2014 is hij verkozen tot dagvoorzitter van het jaar.


Spreker: Alex Pastoor

Talent- en teamontwikkeling

Alex Pastoor is oud-speler van onder andere SC Heerenveen en werkt momenteel als hoofdtrainer van de A-selectie van Sparta Rotterdam. Alex kenmerkt zich door zijn geheel eigen progressieve methode van talentontwikkeling. In het seizoen 2015/2016 bracht hij met zijn aanpak Sparta weer terug naar de Eredivisie. Een vakman, die vanuit een heldere visie werkt aan structurele verbetering van individuele- en teamprestaties. Aan de hand van concrete voorbeelden zal hij zijn aanpak met u delen.


Spreker: Saskia Nijs

Regie over talentontwikkeling binnen organisaties

Saskia Nijs is onderzoeker aan de VU, columnist voor het FD, spreker en een van de top 50 InspiringFifty. Met haar ruime ervaring in de praktijk en haar academische onderzoek richt zij zich op de toekomst van werk, met name op het gebied van organisaties. Hoe kunnen 21e eeuwse skills als creativiteit, zelfsturend vermogen, persoonlijk leiderschap en oplossingsgerichtheid ruimte krijgen in organisaties en daarmee de organisatie innovatiever, wendbaarder en adaptiever maken voor veranderingen binnen en buiten? Wat moeten organisaties minimaal faciliteren om medewerkers optimaal te laten floreren?


Spreker: Erik Jagroep

Meetbaarheid van talentontwikkeling

Erik Jagroep is na het afronden van de master ‘Business Informatics’ in 2011 begonnen bij Centric als consultant en is deeltijd promovendus aan de Universiteit Utrecht. Zijn promotieonderzoek richtte zich op het ontwikkelen van duurzame softwareproducten. De combinatie van het bedrijfsleven en de academische wereld maakt dat hij korte lijnen heeft om theorie in de praktijk te brengen. In zijn presentatie tijdens “HR in Motion” zal Erik Jagroep de tooling met u delen, die beschikbaar is voor het inzichtelijk maken van prestaties versus potentieel van medewerkers binnen uw organisatie: Business Analytics voor HR!


Waarom bijwonen?

 • U krijgt nieuwe inzichten in talentontwikkeling en de relatie tussen performance en potentieel van medewerkers.
 • U bent in staat een aanpak te formuleren om de regie te nemen en uw HR-afdeling te ontwikkelen naar strategisch regisseur van uw organisatie.
 • U raakt geïnspireerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met talentmanagement binnen uw eigen organisatie.
 • U leert welke technieken en methodieken er zijn om talentontwikkeling meetbaar te maken.
 • Aan het eind van de dag kunt u met een prachtig uitzicht over het IJ onder het genot van een drankje kennismaken en netwerken met gelijkgestemden en van gedachten wisselen over de opgedane kennis en inzichten.


Voor wie?

Voor iedere professional die proactief aan de slag wil met performancemanagement en talentontwikkeling binnen zijn/haar organisatie. Deze middag is met name waardevol als u werkzaam bent in bijvoorbeeld een van de volgende functies:

 • HR-manager
 • HR-professional
 • HR-adviseur
 • HR-businesspartner
 • Teamleider HRM
 • Hoofd bedrijfsvoering
 • Hoofd P&O
 • Algemeen directeur
 • Adjunct-directeur


Aanmelden

Wij streven ernaar onze relaties een gevarieerd en informatief programma te bieden. Voor deze kosteloze middag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om uw 'regisseursstoel' te reserveren nodigen wij u uit om u direct aan te melden voor deze inspirerende middag!


Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met Karim Laroussi, Marketing & Communicatie-adviseur (06 - 10 671 534).

 

Tot ziens op dinsdag 28 november om 13.00 uur in EYE Filmmuseum Amsterdam!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers