of 63082 LinkedIn

Hoe word je een lerende organisatie met Motion Academy?

Hoe word je een lerende organisatie met Motion Academy? Blijven leren, daar gaat het om
Centric Reageer

De opleidingseisen in de arbeidsmarkt veranderen. Een vakdiploma wordt vandaag anders gewaardeerd dan 10 jaar geleden en is vaak niet meer voldoende. Opgavegericht werken en kunnen meedraaien in een grotendeels digitale werkomgeving zijn nu de voornaamste vaardigheden waarover medewerkers en new hires moeten beschikken.


Bekijk het webinar terug


Blijven leren, daar gaat het om. Als werkgever kun je je personeel een leerplatform bieden waar zij hun vaardigheden kunnen blijven verbeteren. Want medewerkers die zich blijven ontwikkelen zijn niet alleen productiever, ze blijven ook langer bij de organisatie. Maar hoe maak je als werkgever de omslag naar een ‘lerende organisatie’? Wat is er nodig voor een vliegende start? Welke hobbels zijn er onderweg? En hoe omzeil je die?

 

Bekijk het webinar!

Op 30 maart presenteerde Centric in samenwerking met partner Studytube een leerzaam webinar met als speciale gast: de gemeente Hoeksche Waard. Deze Zuid-Hollandse gemeente stimuleert graag de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers en gebruikt daarvoor het leerplatform Motion Academy. In dit webinar deelt Hoeksche Waard zijn ervaringen.

 

Wil jij ontdekken hoe ook jij een lerende organisatie wordt? Meld je aan om het webinar terug te kijken en krijg praktische advies en waardevolle inzichten over hoe je dit binnen je eigen organisatie kunt inzetten.


Bekijk het webinar terug
Meer weten over Motion Academy?

Learning & Development

 

Contact

Bob van Egmond, Business Development Manager HR & Payroll Solutions

Neem voor meer informatie contact op met Bob van Egmond via +31 6 11 77 36 21 of gebruik het contactformulier.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers