of 61869 LinkedIn

Het groeiende succes van Motion bij gemeenten

Groeiend succes van Motion bij gemeenten. Ook de gemeente Eijsden-Margraten is aan de slag gegaan met de totaaldienstverlening op het gebied van HR.
Centric Reageer
De HR-dienstverlening van Centric bewijst zich in de praktijk. Sinds het begin van dit jaar zijn ruim vijftig klanten live met Motion.

Zij ondersteunen hun medewerkers in het hele proces van de ‘employee journey’, van recruitment en onboarding tot ontwikkeling en offboarding. Door ook de salarisadministratie uit handen te nemen, biedt Centric een totaaldienstverlening.

 

Op 7 januari werd, onder toeziend oog van 150 medewerkers en wethouder Jos Custers van de gemeente Eijsden-Margraten, met een ‘go-live cake’ het feestelijke startsein gegeven. Dat de gemeente met de totaaldienstverlening van Centric op het gebied van HR aan de slag is gegaan, is het resultaat van een traject dat al in april 2018 werd ingezet. De gemeente heeft destijds vier verschillende partijen uitgenodigd om een aanbieding te doen voor HRM-dienstverlening bestaande uit een eHRM-oplossing en het overnemen van de salarisadministratie. Door met de nieuwste generatie eHRM te gaan werken en ook de salarisadministratie bij Centric te beleggen, geeft de gemeente invulling aan haar ambitie om de HR-dienstverlening voor de eigen medewerkers te professionaliseren. Zo sluit deze aan op de toekomstvisie en het vernieuwde HRM-beleid en is de gemeente verzekerd van de continuïteit van de administratie.

 

Miriam Schings, projectleider e-HRM bij gemeente Eijsden-Margraten: “We hebben in Centric een partij gevonden die goede service biedt, ons kan ondersteunen in het houden van de eigen regie en die actief meedenkt over onze toekomstplannen en ons vernieuwde HR-beleid.”

 

Dat Motion op het gebied van gebruiksvriendelijkheid een grote stap vooruit biedt voor de organisatie, wordt ook door de gemeente Noordwijk bevestigd. De gemeente, die voortkomt uit de gemeentelijke herindeling van de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout, is jarenlang Centric-klant. De gebruiksvriendelijkheid en de overzichtelijkheid van het systeem ervaren zij naar eigen zeggen dan ook vanaf het allereerste gebruik.

 

Astrid van der Elst, salarisadministrateur bij gemeente Noordwijk: “Vergeleken met onze vorige eHRM-oplossing is Motion een heel grote verbetering!”

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers