of 59082 LinkedIn

Heerenveen en Zederik in productie met de nieuwste berichtenstandaard voor de binnengemeentelijke uitwisseling van basisgegevens

Reageer

De gemeenten Heerenveen en Zederik zijn op 21 maart als eerste Centric-gemeenten in productie gegaan met StUF-BG 03.10, de nieuwste berichtenstandaard voor de binnengemeentelijke uitwisseling van basisgegevens.

Heerenveen en Zederik hebben met StUF-BG 03.10 als eerste een koppeling gelegd tussen zowel Key2BAG, Key2Datadistributie als Key2Burgerzaken. Begin dit jaar doorliep de gemeente Arnhem al een pilot StUF-BG 03.10. Arnhem ging daarna in productie met de StUF-BG 03.10-koppeling tussen Key2BAG en Key2Datadistributie. Vanaf 1 maart zijn de implementaties bij de overige klanten begonnen. De gemeenten Zederik en Heerenveen voegden daar vorige week bovendien de koppeling met Key2Burgerzaken aan toe.

 

Gemeenten die overstappen op StUF-BG 03.10 zijn in staat om RSGB-gegevens uit te wisselen tussen hun applicaties en geven zo vorm aan het stelsel van basisregistraties. De implementatie van StUF-BG 03.10 is ook noodzakelijk voor de koppeling tussen de BAG en de WOZ.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers