of 59794 LinkedIn

Gemeente Velsen kiest voor moderne eHRM-oplossing Motion

Reageer

Op 3 juli heeft gemeente Velsen gekozen voor Motion, de moderne eHRM-oplossing van Centric. De HR-afdeling van de Noord-Hollandse gemeente kiest daarmee voor een verbeterde dienstverlening aan de interne organisatie en efficiëntere HR-processen.

De medewerkers van de gemeente krijgen met Motion de beschikking over moderne tools zoals zij die ook ‘van thuis’ kennen en kunnen flexibel – altijd en overal – hun HR-zaken regelen.

Astrid den Boer, teamleider HR-desk bij de gemeente: “Waar wij tijdens de presentatie van Motion met name van onder de indruk waren, is hoe intuïtief het programma werkt. Het sluit ook goed aan bij een van onze speerpunten om medewerkers optimaal digitaal te faciliteren. We zijn trots dat we met Motion een van de digitale koplopers worden en zullen er samen met Centric alles aan doen om Motion hier tot een groot succes te maken.”

 

Gemeente Velsen en Centric bereiden samen de implementatie van Motion voor dat in januari 2018 live gaat.

 

Afbeelding

 

 

Over Motion

Motion is in co-creatie met professionele gebruikers ontwikkeld voor iedere organisatie die de HR-afdeling gecontroleerd wil laten groeien van operationeel administrateur naar strategisch regisseur voor maximale impact op de wendbaarheid van de organisatie. Naast selfservice-tools maken strategische personeelsplanning, business analytics voor HR, business consultancy en HR-outsourcingdiensten deel uit van Motion.

 

Motion is:

  • Veilig en betrouwbaar
  • Persoonlijk en verbindend
  • Toekomstbestendig en innovatief
  • Datagedreven

 

Contact

Karim Laroussi, Marketing & communicatieadviseur
 +31 6 10 67 15 34 / karim.laroussi@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers