of 59185 LinkedIn

Gemeente Heerlen vlot over naar BAG-beheer Key2BAG

Reageer

De gemeente Heerlen, deelnemer aan GR Het Gegevenshuis, is blij met de vlotte overstap naar Key2BAG. Het Gegevenshuis beheert adressen en gebouwen namens Heerlen sinds kort met de BAG-oplossing van Centric.

Overstappen van leverancier is voor veel gemeenten geen eenvoudige beslissing. Ook als je niet volledig tevreden bent met je huidige leverancier staat angst voor een lang en onzeker implementatietraject een betere keuze soms in de weg.

De snelle implementatie van Key2BAG voor de gemeente Heerlen in slechts twee weken is het bewijs dat overstappen simpel is en weinig tijd kost. Vier van de acht gemeenten die deelnemen aan Limburgse gemeenschappelijke regeling Het Gegevenshuis maken gebruik van de BAG-oplossing van Centric.

 

Verzekerd van de hoogste gegevenskwaliteit

Na de opdracht eind vorig jaar werd samen met Het Gegevenshuis voortvarend een planning opgesteld voor de implementatie. Tijdens de implementatie is de data gecontroleerd en waar nodig opgeschoond. De hoogste gegevenskwaliteit is een belangrijk kenmerk van Key2BAG.

De start was installatie van de software componenten bij Het Gegevenshuis en de laatste stap was succesvolle aansluiting op de LV BAG. Mede dankzij de goede regie van het Gegevenshuis was het project al binnen twee weken afgerond. De gemeente is in totaal slechts twee dagen uit productie geweest.

De gemeente Heerlen profiteert nu van robuuste koppelingen en de zekerheid dat haar BAG-gegevens nu en in de toekomst voldoen aan de wettelijke eisen.

 

Contact:

Silvia Thape, Communicatieadviseur
+31 6 10 93 57 21 / silvia.thape@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers