of 62284 LinkedIn

Gemeente Beek houdt eerste online raadsvergadering via Microsoft Teams

Reageer

De gemeente Beek koos voor een versnelde implementatie van Microsoft Teams om online te kunnen vergaderen. De eerste digitale raadsvergadering via Teams heeft inmiddels plaatsgevonden.

Op afstand vergaderen is een veelgevraagde mogelijkheid bij organisaties. Zeker op dit moment, nu veel mensen vanuit huis werken, ook bij de overheid. De samenwerkomgeving van Microsoft Teams biedt daarvoor vele mogelijkheden.

 

Teams bundelt veel kantoorfunctionaliteit in één applicatie. De Office 365-functionaliteit en het gebruiksgemak hiervan, brengen nieuwe mogelijkheden voor samenwerken aan projecten, documenten delen, chatten en beeldbellen. Centric heeft Microsoft Teams in korte tijd bij de gemeente geïmplementeerd.


‘Zo kan de raad online toch bijeenkomen’

De gemeente Beek koos voor een snelle uitrol van Teams om in de huidige situatie online te kunnen samenwerken. Half april vergaderde de Beekse gemeenteraad voor het eerst op afstand via de nieuwe digitale omgeving.

 

Xander Meuffels, beleidsadviseur ICT bij de gemeente Beek: “Dankzij Teams kan de raad online toch bijeen komen en haar taak vervullen. We zijn blij dat de Teams-omgeving hier zo snel kon worden uitgerold. ”

 

Wil je meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Richard Koppen, Business Marketeer via +31 6 1153 5893 of mail naar Richard.Koppen@centric.eu.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers