of 63082 LinkedIn

Geef je digitale dienstverlening een boost in coronatijd

Geef je digitale dienstverlening een boost in coronatijd. De winst van eDienstverlening
Centric Reageer

In een samenleving die 24/7 ‘aan’ staat, regelen we onze zaken het liefst online, wanneer het ons uitkomt. Dit geldt ook voor de dienstverlening van gemeenten aan inwoners en bedrijven. De digitale dienstverlening van gemeenten heeft mede door het coronavirus een flinke boost gekregen.

Met de selfservice-portalen van Centric speel je als gemeente handig in op de behoefte aan online dienstverlening. Gemeenten die deze eDiensten gebruiken, werken efficiënter en besparen op de kosten, doordat de meeste aanvragen en meldingen 100% digitaal kunnen worden afgehandeld, veelal automatisch. Ook inwoners ervaren daar het gemak van: zij hoeven niet meer naar het gemeentehuis en regelen hun zaken eenvoudig online. Welke eDiensten zijn er allemaal?

 

Op 1 juli vertellen wij je graag in een webinar, samen met M&I/Partners, welke invloed Corona heeft (gehad) op de gemeentelijke dienstverlening en hoe wij daarop hebben ingespeeld. Ook nemen wij je graag mee langs de verschillende eDiensten die Centric biedt voor de gemeentelijke aandachtsgebieden, van burgerzaken en belastingen tot het sociaal domein en de leefomgeving. Wil je daarna nog meer weten? In de aansluitende Q & A is alle gelegenheid voor vragen.


Dit gaan we doen:

  • Welkom bij het webinar
  • Wat is de impact van corona op gemeentelijke dienstverlening?
  • De winst van eDienstverlening
  • eDiensten per domein: win-win voor jou en je inwoners
  • Q&A


Meld je aan voor het webinar

Doe mee met het webinar en geef je online dienstverlening een boost! Als je je aanmeldt, ontvang je van tevoren een link waarmee je het webinar op woensdag 1 juli vanaf 13.30 live kunt volgen.


Achteraf terugkijken

Lukt het niet om er live bij te zijn? Geen probleem, het webinar is achteraf terug te kijken. Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat eventuele vragen of antwoorden van jou worden meegenomen in de streaming achteraf.


Vragen? Stuur ze alvast in!

In het webinar geven we natuurlijk antwoord op jouw vragen over eDienstverlening. Heb je nu al specifieke vragen? Stuur ze in via het aanmeldformulier, dan houden we er rekening mee. Graag tot online ziens op 1 juli!


Meld je aan!
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers