of 59821 LinkedIn

Gaat big data het belastingendomein overhoop halen?

Gaat big data het belastingendomein overhoop halen? Digitalisering en dataficering bieden ook in het belastingdomein ongekende mogelijkheden.
Centric Reageer

Digitalisering en dataficering bieden ook in het belastingdomein ongekende mogelijkheden. Dat bleek begin deze zomer tijdens het Actualiteitendiner Belastingen in Rotterdam.

De deelnemers bogen zich over de toepassing van onder meer blockchain en big data. Lees er alles over in het nieuwe online magazine.

 

Digitalisering kan bijvoorbeeld belastingwerkzaamheden een stuk doelgerichter en efficiënter maken. En met behulp van big data-analyse kan helpen de dienstverlening aan burgers naar een hoger plan te tillen, zolang de kernprincipes van de AVG maar in het achterhoofd blijven.


Het DNA van de toekomstige overheid

Het dinerdebat is onderdeel van een serie Actualiteitendiners met als thema het ‘DNA van de toekomstige overheid’, een initiatief van Centric en de Blommestein Groep. Tijdens kleinschalige en inhoudelijke dinerdialogen verkennen stakeholders uit de lokale overheid de transformatie naar de informatiegedreven overheid.

 

Contact

Silvia Thape, Communicatieadviseur

+31 6 10 93 57 21 / silvia.thape@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers