of 63000 LinkedIn

Effectieve preventie, toezicht en handhaving in het sociaal domein (webinar)

Effectieve preventie, toezicht en handhaving in het sociaal domein (webinar)
Centric Reageer

Het is vaak een uitdaging: de opsporing van zorg- en uitkeringsfraude. Heeft een inwoner inderdaad recht op een uitkering? Levert de zorgaanbieder passende zorg? Controle op geleverde zorg vergt een andere aanpak dan de controle op rechtmatige uitkering van bijstand. Ook gaat het vaak om hogere bedragen. Handhaving is daarmee een belangrijk onderdeel van de gemeentelijke taken in het sociaal domein.

Op 11 mei organiseert Centric hierover een webinar samen met partner Maxdoro. Met de Suites voor het Sociaal Domein van Centric en Maxdoro’s InSZicht voor handhaving, toezicht en preventie, beschikken gemeenten over een totaaloplossing die handhavers alle tools in handen geeft om slim, veilig en digitaal te werken, zowel voor de Participatiewet, Wmo als de Jeugdwet. In het webinar hoor je alles over de voordelen die dit voor jou oplevert.

Te gast is zelfstandig adviseur Nienke ter Weijden. Vanuit haar rol heeft zij veel ervaring met de implementatie en het gebruik van oplossingen bij gemeenten en intergemeentelijke samenwerkingen. Nienke licht de dagelijkse praktijk toe en bespreekt de verschillen in aanpak. Naast de Participatiewet duiken we ook dieper in de Wmo, Jeugdwet en Tozo.


In dit webinar:

  • Het belang van preventie, toezicht en handhaving
  • Uitdagingen in de dagelijkse praktijk
  • De synergie tussen Centric en Maxdoro
  • Doorontwikkeling op basis van Common Ground
  • Nieuwe ontwikkelingen en innovaties


Meld je aan!

Meld je aan voor dit webinar op 11 mei om 11.00 uur en ontdek wat de samenwerking van Centric en Maxdoro voor jouw organisatie betekent. De kijklink ontvang je een dag voor het webinar per mail.


Terugkijken

Lukt het niet om er live bij te zijn? Je kunt het webinar achteraf terugkijken. Meld je aan en ontvang de terugkijklink na het webinar.


Heb je een vraag? Stuur ‘m alvast in!

In het webinar geven we antwoord op al jouw vragen over handhaving in het Sociaal Domein. Heb je nu al specifieke vragen? Stuur ze in via het aanmeldformulier.

Graag tot online ziens op 11 mei!

 

Meld je aan!
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers