of 59281 LinkedIn

Dronten verbetert VTH-processen met vernieuwde Key2Vergunningen

Centric 2 reacties

De gemeente Dronten heeft versie 9.0 van Key2Vergunningen in gebruik genomen. De vernieuwde vergunningenapplicatie van Centric staat garant voor efficiënte werkprocessen en betrouwbare basisgegevens.

Key2Vergunningen is de Centric-applicatie voor alle processen rondom Vergunningen, Toezicht en Handhaven. De ingebruikname van versie 9.0 volgt op een geslaagde pilot bij de gemeente met de vernieuwde vergunningenapplicatie.

Onderdeel van de vernieuwingen in Key2Vergunningen 9.0 is de ondersteuning voor de actuele StUF-berichtenstandaard voor basisgegevens 03.10. Voor Key2Vergunningen betekent dit aanzienlijke verbeteringen onder de motorkap.


Flinke stap vooruit

Functioneel beheerder Alex Tempelman van de gemeente Dronten is blij met de nieuwe applicatie en de zekerheid van altijd up-to-date gegevens: “Consultants van Centric hebben druk aan het systeem gesleuteld om alles in te richten. Het nieuwe Key2Vergunningen betekent ‘onder water’ een flinke stap vooruit.”

De succesvolle implementatie bij de gemeente Dronten betekent dat ook andere klanten nu de voordelen van Key2Vergunningen kunnen benutten, zoals verbeterde logging van berichtenverkeer, topografie en optimale gegevensbescherming.


Altijd actuele basisgegevens

Key2Vergunningen maakt gebruik van de laatste standaard voor berichtenverkeer. Dat zorgt voor eenduidige bevraging van de basisregistraties BAG, BRP, GBA-V en NHR en draagt daarmee bij kwalitatief goede gegevens en efficiënte werkprocessen binnen de gemeente.

 

Contact

Silvia Thape, Communicatieadviseur

+31 6 10 93 57 21 / silvia.thape@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door H. Staassen (jurist Toezicht Vergunningen, Topezicht en Handhaving) op
Tja, wij hebben dat programma al jaren in Oss. Is het dan toch reclame van Centric zoals Hennie denkt?!
Door Hennie Toonen (beleidsadviseur VTH) op
Is dit een ingezonden mededeling (reclame) of een serieus artikel? Het lijkt sterk op het eerste! Wat is hiervan de relevantie?

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers