of 62812 LinkedIn

De voordelen van zaakgericht werken

Webinar Decos en Centric: samen vooruit! Common Ground en het Digitaal Stelsel Omgevingswet
Centric Reageer

Webinar Decos en Centric: samen vooruit!

Nog betere dienstverlening aan inwoners, efficiëntere processen en één generiek zaaksysteem in plaats van verschillende pakketten door elkaar – de voordelen van zaakgericht werken zijn legio. Maar waar begin je? Waar moet je rekening mee houden? En hoe kunnen Decos en Centric je daarbij helpen?

Decos en Centric hebben de handen ineen geslagen om jouw organisatie de best mogelijke informatievoorziening te bieden op het gebied van zaakgericht werken en klantcontact. Wil je meer weten welke voordelen die samenwerking jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor het webinar Decos en Centric: samen vooruit, op donderdag 25 juni.


Common Ground en het DSO

In deze webinar gaan we dieper in op de samenwerking tussen Decos en Centric, de concrete resultaten die dat al heeft opgeleverd en wat dat in de komende periode voor jou kan betekenen. Daarbij duiken we onder meer in Common Ground en het Digitaal Stelsel Omgevingswet.


Programma

  • Welkom bij het webinar: wat gaan we doen?
  • Introductie Decos en Centric
  • Why join Decos en Centric?
  • Onze visie op zaakgericht werken in de toekomst
  • Q & A: alles wat je altijd al wilde weten over zaakgericht werken


Meld je aan voor het webinar!

Als je je aanmeldt, ontvang je vlak voor het webinar een link waarmee je het webinar op donderdag 25 juni vanaf 13.30 kunt volgen. Heb je deze uitnodiging al van Centric (of Decos) ontvangen? Als je je hebt aangemeld, hoef je dat niet opnieuw te doen.


Achteraf terugkijken

Lukt het niet om er live bij te zijn? Geen probleem, het webinar is achteraf terug te kijken. Bij aanmelding ga je ermee akkoord dat eventuele vragen of antwoorden van jou worden meegenomen in de streaming achteraf.


Stuur je vragen in

In het webinar geven we natuurlijk antwoord op al jouw vragen over zaakgericht werken en de voordelen van de samenwerking tussen Centric en Decos. Heb je nu al specifieke vragen? Stuur ze vast in via het aanmeldformulier.

 

Meld je aan voor de webinar Zaakgericht werken met Decos en Centric Leuk dat je geïnteresseerd bent in de webinar: zaakgericht werken met Decos en Centric (25 juni om 13:30 uur - 14:30 uur). Meld je aan door je gegevens hier onderaan in te vullen.

 

De kijklink ontvang je vooraf in je mailbox.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers