of 59162 LinkedIn

De kunst van het digitaliseren

De kunst van het digitaliseren.
Reageer

Weten hoe het echt zit met de toekomst van de informatiesamenleving? Wat die voor uw gemeente betekent? Kom dan naar Overheid 360°, het jaarlijkse congres over informatiemanagement bij de overheid in Media Plaza in Utrecht. Op 20 en 21 april wordt u in één keer op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement. In onze speciale expositie neemt Centric u graag mee in de kunst van het digitaliseren.

Overheid360 Expo

Centric neemt u graag mee in de kunst van het digitaliseren en opent in Media Plaza een speciale expositie over digitale dienstverlening. U bent van harte welkom in onze expo, waar we u graag onze kunstwerken laten zien. Daarnaast zijn er op beide congresdagen presentatiesessies die u zeker niet mag missen.

 

Selfservice in het sociaal domein

Woensdag 20 april om 11:15 en 14:15 uur | Nardy Beckers, manager Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn komt vertellen over selfservice, de dienstverlening die past bij onze digitale wereld. Alphen aan den Rijn biedt haar inwoners Mijn Overzicht, dé plek voor inzicht in je zaken en afspraken met de gemeente. Mijn Overzicht is dingen zelf regelen, wanneer het jou uitkomt. Duidelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk, zo kan ondersteuning in het sociaal domein óók zijn.

 

Serious gamen voor securitybewustzijn

Donderdag 21 april om 11:15 en 14:15 uur | Medewerkers vormen een essentiële, maar mogelijk zwakke schakel in de beveiliging van informatie. Security-incidenten komen vaak voort uit menselijk handelen. Security awareness is dan ook van essentiele waarde en een van de belangrijkste security thema’s van 2016. Hack@Scape is dé serious game om de security awareness te vergroten. Op een ludieke, interactie wijze beleven uw medewerkers de beveiligingsaspecten rond hun eigen werkplek.

 

Meld u aan!

Nieuwsgierig geworden naar onze expo? Meld u dan vandaag nog aan voor het congres Overheid 360°!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers