of 59082 LinkedIn

De Friese Meren beheert BAG met Suite4iGovernance van Centric

Reageer

De nieuwe herindelingsgemeente Friese Meren, ontstaan uit Gaasterlân-Sleat, Lemsterland en Skarsterlân en een gedeelte van Boarnsterhim, beheert adressen en gebouwen met Key2BAG uit de Suite4iGovernance.

De drie Friese gemeenten Gaasterlân-Sleat, Lemsterland en Skarsterlân zijn onlangs gefuseerd tot de nieuwe gemeente De Friese Meren. De gemeente Boarnsterhim werd opgeheven en verdeeld onder vier buurgemeenten, waaronder De Friese Meren. Voor het beheer van adressen en gebouwen gebruikt de fusiegemeente de volledig vernieuwde applicatie Key2BAG van Centric. De gegevensconversie is bij alle gemeenten zonder problemen verlopen.

 

Gegevens raadplegen in samenhang

Key2BAG maakt deel uit van de Suite4iGovernance, de totaaloplossing van Centric voor het beheer en de uitwisseling van informatie. Bij de uitvoering van hun publieke taak maken overheidsinstellingen verplicht gebruik van authentieke gegevens uit verschillende basisregistraties. Met de oplossingen van Centric zijn gemeenten verzekerd van actuele en consistente gegevens. Bronnen zijn bovendien eenvoudig in samenhang te raadplegen, waardoor bruikbare informatie ontstaat. Dit voorkomt herstelwerk en processen verlopen efficiënter.

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de oplossingen van Centric voor de dienstverlening van de lokale overheid? Neem dan contact op met de binnendienst.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers