of 59130 LinkedIn

De cloud als enabler voor uw applicatielandschap

Reageer
De komst van de cloud brengt veel veranderingen in de IT teweeg, ook in uw applicatielandschap. Wat betekenen software-as-a-service, pay-per-use en mobiele devices voor uw applicatieportfolio en het beheer ervan? Lees erover in het magazine ICT Infra.

 

In het Centric Magazine ICT Infra onderzoeken we de impact van de cloud op het applicatielandschap. André van der Tol van BNG Bank vertelt bijvoorbeeld hoe rationalisatie de bank helpt om grip te houden op IT. Jeroen Speckamp, General Manager bij Crayon, geeft u bovendien waardevolle tips over software asset management. Ook leest u hoe het werkveld van uw applicatiebeheerders verandert door de komst van de cloud.

Naast het themakatern leest u in het magazine over een aantal andere actuele IT-onderwerpen. Zo vertelt Marcel Westra van Microsoft over de innovatieve kracht van data analytics en leest u hoe Strukton Worksphere met zijn Klantenportal maximale transparantie bereikt. Tot slot krijgen ook informatiebeveiliging en de aanstaande Europese privacywetgeving aandacht. Lees nu het Centric Magazine ICT Infra.

 

Meer lezen over governance of informatiebeveiliging?

In het verleden brachten we ook magazines uit in het teken van governance en informatiebeveiliging. U kunt hier eerder verschenen nummers nog eens nalezen. Wilt u het gratis Centric Magazine ICT Infra voortaan per post ontvangen? Abonneer u dan nu!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers