of 59162 LinkedIn

Cybersecurity, privacy, security awareness

Cybersecurity, privacy, security awareness. Security Sparks* als katalysator
Reageer

Security Sparks* als katalysator voor security.

Cybersecurity, privacy, security awareness: zomaar wat termen die dagelijks langskomen. Iedere organisatie ‘moet’ er iets mee, maar wat? En hoe raken de juiste personen betrokken?

Centric introduceert de Security Sparks*, een instapdienst voor een vaste, lage prijs om het security-vuur binnen organisaties te doen ontbranden. De Sparks* zorgen voor een toegankelijke, eerste kennismaking met een specifiek security-onderwerp. Een Spark* bestaat uit een sessie op locatie, waarbij securityspecialisten kennis overdragen en samen met de deelnemers concreet aan de slag gaan met een actueel security-thema. De organisatie ontvangt concrete verbeter- en actiepunten, waarmee ze direct aan de slag kan.

 

Snel aan de slag met de Security Sparks*

In totaal zijn er zes Security Sparks* ontwikkeld, op het gebied van security management, continuity management, cybersecurity, privacy en security awareness. De Security Sparks* zijn interessant voor zowel leden van het managementteam als voor (betrokken) medewerkers. Centric biedt deze instapdiensten voor een vaste, lage prijs van €495,- per sessie.

 

Interesse?

Wilt u het vuur voor belangrijke security-topics aanwakkeren in uw organisatie? Bekijk dan nu de zes Security Sparks*. Bij interesse kunt u de betreffende Spark* direct activeren via de button in het document of een e-mail sturen naar security@centric.eu. Uiteraard informeren wij u ook graag over ons uitgebreidere dienstenportfolio op het gebied van security, privacy en continuity management.

*Spark: het vonkje om het security-vuur in uw organisatie te doen ontbranden

 

Gerard Stroeve
Manager Security & Continuity
+31 182 34 50 00 / gerard.stroeve@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers