of 59250 LinkedIn

Arnhem, ‘s-Hertogenbosch en Lelystad live met subsidiesysteem

Reageer

De gemeenten Arnhem, ‘s-Hertogenbosch, Lelystad hebben onlangs de Centric-oplossing voor subsidieverstrekking in gebruik genomen. Die zorgt voor grip op het aanvraagproces én de financiële afhandeling daarvan.

Het informatiesysteem Key2Subsidies maakt de afhandeling van subsidieaanvragen bij de drie gemeenten eenvoudig en inzichtelijk. Dankzij de integratie met het financiële systeem van de gemeenten voorziet Key2Subsidies de verantwoordelijken van actuele stuurinformatie op maat. Ook biedt de applicatie inzicht in de financiële afwikkeling van aanvragen, wat bijdraagt aan transparante verantwoording.
 
Flexibel in te richten subsidieproces

De gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Lelystad hebben onder meer gekozen voor de vernieuwde oplossing van Centric vanwege de vrij in te richten stappen van het subsidieproces. Die flexibiliteit biedt organisaties de mogelijkheid om de huidige werkprocessen eenvoudig op te nemen in het subsidiesysteem.

 

Vlotte migraties

De subsidieadministratie en -processen van de gemeente Lelystad zijn in de zomer naar het nieuwe systeem overgezet. Voor de gemeenten Arnhem en ‘s-Hertogenbosch verliep de migratie extra vlot, vanwege de snelle conversie van data vanuit ISA4all, de voorloper van Key2Subsidies.

 

Zaakgericht werken

De subsidieoplossing van Centric ondersteunt zaakgericht werken, tegenwoordig onmisbaar in de bedrijfsvoering van organisaties die hun klanten ook online zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Key2Subsidies heeft de compliancytest voor de KING-standaard Zaak- en Documentservices succesvol doorlopen.

 

Door te koppelen met een zaaksysteem kunnen burgers hun subsidieaanvragen ook digitaal indienen. Dat betekent dat de behandelaar op ieder moment beschikt over alle relevante gegevens en dat de aanvraaggegevens en de voortgang altijd via internet inzichtelijk zijn voor de aanvrager, langs welke weg de aanvraag ook binnenkomt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers