of 61043 LinkedIn

Alles over de drie decentralisaties

Reageer

AfbeeldingDe drie decentralisaties, daarover gaat de zomereditie van Centric Overheid. Het informatieve magazine voor de lokale overheid duikt halverwege het jaar de diepte in en verkent de 3D in al haar dimensies.

 

Het is roerig in het sociaal domein. Gemeenten hebben het maar druk met de nieuwe taakverdeling, en zij niet alleen. Zorgaanbieders, leveranciers, partners en oh ja, de burger om wie het allemaal te doen is – de verantwoordelijkheid mag dan liggen bij gemeenten; de gevolgen zijn voor iedereen.

Ruimte is er daarom voor alle kanten van de zaak. Bijvoorbeeld vanuit het perspectief van de gemeente Zaanstad, die in haar Living Lab experimenteert op zoek naar een passende informatievoorziening. Of de transitie van de jeugdzorg, bezien door de ogen van zorgaanbieder Combinatie Jeugdzorg.

 

Renate van Drunen van het ministerie van Veiligheid en Justitie vertelt verder over de verplichte aansluiting van gemeenten op berichtenservice CORV. En hoe kijkt Centric als partner en leverancier van alle ketenpartijen naar de nieuwe werkelijkheid van 2015? U leest het in de nieuwe Centric Overheid.

 

Magazine ontvangen?

Wilt u de papieren Centric-magazines ontvangen? Abonneer u kosteloos via centric.eu/magazines

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers