of 59130 LinkedIn

Actuele ontwikkelingen rond overheid en ICT

Actuele ontwikkelingen rond overheid en ICT. Helemaal digitaal en interactiever dan ooit: de nieuwe Centric Overheid. Tjokvol wetenswaardigheden, video's en interviews die tot het naadje van de kous gaan.
Reageer

Helemaal digitaal en interactiever dan ooit: de nieuwe Centric Overheid. Tjokvol wetenswaardigheden, video's en interviews die tot het naadje van de kous gaan.

Op dit moment spelen binnen de lokale overheid meer ontwikkelingen tegelijk dan ooit tevoren. De Omgevingswet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de transformatie in het sociaal domein, de omslag naar online dienstverlening – je kunt er een magazine mee vullen.


Van de A van AVG tot de Z van Zaakgericht

In het lijfblad voor de betrokken overheidsprofessional ditmaal een waaier aan onderwerpen die samen voor een treffend tijdsbeeld zorgen: we ontleden onder meer de nieuwe privacy-verordening AVG, zien hoe Winterswijk samen met buurgemeenten sociale regie organiseert en sluiten op weg naar de Omgevingswet aan bij de Voorhoede Omgevingscollectief. Na deze Centric Overheid weet u precies hoe het zit!


Magazine ontvangen?

Het magazine Centric Overheid informeert klanten bij de lokale overheid over actuele ontwikkelingen rond overheid en ICT. Wilt u de Centric-magazines ontvangen? Abonneer u kosteloos via centric.eu/magazinesBekijk ook eerder verschenen uitgaven.

 

Contact

Silvia Thape, Communicatieadviseur

+31 6 10 93 57 21 / silvia.thape@centric.eu

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

 

 

Antwerpseweg 8, 2803 PB Gouda 

0182 - 34 57 01 

info.pss@centric.eu

www.centric.eu/overheid

Meer nieuws

Bloggers

Whitepapers