digitaal / Partnerbijdrage

Gemeente Amsterdam zet de gebruiker centraal

De weg naar werk en maatschappelijke participatie. Dienstverlening als doorslaggevende factor.

Zet de gebruiker: inwoner, professional, werkgever en aanbieder, centraal. Deze manier van werken draagt bij aan de optimale ondersteuning bij de route naar werk en maatschappelijke participatie. Wij geloven daar al jaren in, onze bewezen oplossingen sluiten uitstekend aan op de visie van de gemeente Amsterdam. Daarvoor is een gemoderniseerd, geïntegreerd en aanpasbaar informatiesysteem nodig. De directie Werk & Participatie en Inkomen van gemeente Amsterdam zocht een partner om dit te realiseren. 

Amsterdam vond in PinkRoccade Local Government haar nieuwe strategische partner

Het komende decennium ontwikkelen we samen de dienstverlening aan de inwoner. We realiseren, implementeren, beheren, onderhouden en ontwikkelen de informatiesystemen binnen het domein Werk, Participatie en Inkomen door. Samen maken we van de wensen werkelijkheid.

In samenwerking met Amsterdam en partners werken we aan een SaaS-oplossing die naadloos aansluit op de lokale situatie

De partners hebben een sterk trackrecord en een uitstekende reputatie. We werken samen met Jobport en Werkstap als robuuste en innovatieve SAAS-leverancier in het domein Werk & Participatie. Ook Aiden (voorheen ITVisors), als sterke Mendix, en SAP kennispartij met zeer relevante ervaring en Accenture met al haar kennis en ervaring binnen het domein Werk & Inkomen en als hoogwaardige System Integrator dragen bij. 

Bijna 900.000 inwoners worden vanaf 2023 ondersteund via software van PinkRoccade Local Government en haar partners

De gepersonaliseerde dienstverlening geeft meer regie aan de Amsterdammer. Dankzij multichannel dienstverlening is er voor alle gebruikers 1 data- en proceswerkelijkheid. Effectiviteit en efficiëntie van de uitvoering binnen de domeinen gaan omhoog waardoor meer Amsterdammers kunnen werken en maatschappelijk participeren en tegelijk de uitvoeringskosten dalen.

Neem contact op:


Erleyne Brookman
Managing Director Samenlevingszaken
+316 2952 5375
Twitter 
LinkedIn 
Al mijn blogs

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.