digitaal / Partnerbijdrage

Protinus IT behaalt Centric Gold Partnership

Protinus IT behaalt Centric Gold Partnership. Software portfolio voor de publieke sector succesvol uitgebouwd

16 november 2020
Handdruk.png

Centric heeft Protinus IT de titel van Centric Gold Partner (2021) toegekend. Protinus ontvangt deze partnerstatus als beloning voor een succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar.

Protinus IT heeft op maandag 16 november 2020 de status van Gold Partner ontvangen van Centric Netherlands. Deze titel is het hoogste partnerniveau waarop partners met Centric Public Sector Solutions kunnen samenwerken en een bevestiging van de goede relatie tussen beide organisaties.


Public Sector Solutions

Protinus IT verkreeg de speciale status vanwege de prestaties in het voorbije jaar op vlak van omzet, niveau van dienstverlening en specialisaties. Naast voortzetting van de dienstverlening op het gebied van generieke programmatuur, bouwde Protinus IT in het afgelopen jaar haar software portfolio voor de publieke sector succesvol uit met de branche-specifieke standaardoplossingen van Centric.

Karel Kinders, Commercieel Directeur Public Sector Solutions bij Centric: “Binnen de publieke sector zien we een verschuiving naar overeenkomsten, waarin zowel generieke – als specifieke standaardsoftware wordt ondergebracht. Uit het succes van de combinatie van Centric en Protinus IT blijkt het vertrouwen van de markt in dit partnership en laat dit zien dat we onze klanten datgene bieden wat past bij moderne verwerving van software en diensten.”


Loyale partners

In een reactie op de uitreiking schrijft Richard van der Hulst, Director Software Solutions bij Protinus IT: “Wij zijn enorm verheugd met het behalen van de “Gold Partner”-status en zien het portfolio van Centric als een waardevolle en onmisbare aanvulling op het portfolio van Protinus IT voor de decentrale overheid en zien de samenwerking als strategisch zeer belangrijk. Klanttevredenheid staat binnen Protinus IT hoog in het vaandel en deze status stelt ons in de gelegenheid om de dienstverlening richting onze klanten naar een nóg hoger niveau te brengen.’’

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.